Introductie

Even voorstellen...

Nicole RaatNicole Raat is op jonge leeftijd geïnteresseerd geraakt in anatomie en alles wat met het lichaam van de mens en het paard te maken heeft. "Behandelen" is haar met de bekende paplepel ingegoten. Met een praktijk aan huis, gerund door haar moeder, heeft Nicole veel ervaring opgedaan in het leren voelen. Al snel werd voor haar duidelijk welke professionele richting zij graag op wilde gaan. Nicole haar passie gaat uit naar het behandelen van uitbehandelde en/of langdurige klachten bij mens en paard. Met diepe massage technieken bereikt ze fantastische resultaten met betrekking tot de meest vreemde en onverklaarbare klachten.

Opleiding

Na haar middelbare schoolopleiding heeft Nicole de opleiding sportmassage voor mensen gevolgd en afgerond. Aansluitend is zij haar kennis- en ervaring gaan uitbreiden naar haar jeugdliefde "de paarden". De opleiding tot paardensportmasseur bij Happy-Athlete was dan ook het logische vervolg.

Aansluitend is Nicole afgestudeerd als paarden ostheopaat aan The Vluggen Institute for Equine Osteopathy and Education in Waldfeucht-Opspringen (Duitsland). Onder de bezielende leiding van Janek Vluggen is zij daar opgeleid tot International Certified Equine Osteopath EDO®.

Contact Info

Behandeling

Behandeling

Wat ik dagelijks tegen kom in de praktijk is dat mensen opvallend verbaast zijn wat ik kan betekenen voor klachten die al jaren aanwezig zijn, vaak zeggen ze: "het is chronisch of het is uitbehandeld, waarom kan jij dit dan met een paar behandelingen zo enorm verlichten?" Veel therapeuten en mensen zijn er absoluut niet van bewust dat spieren enorme afleidende pijn kunnen veroorzaken door verkortingen of triggerpoints in de spieren. Triggerpoint pijnen kunnen overal in het lichaam optreden en kunnen uitlopen tot de meest ondragelijke klachten waar dan ook voelbaar in het lichaam. Behandelingen kunnen als pijnlijk ervaren worden, maar een openbarend effect geven. Een verkorte spier zal zich zonder diepgaande massage technieken, die ik toepas, nooit meer goed kunnen ontspannen (dus continu pijn klachten geven, wat als zeurende pijn ervaren wordt). Door trainen of rust nemen zal de pijn blijven sluimeren.

Heeft u bijzondere klachten of denkt u dat u echt uitbehandeld bent? Kom een behandeling ervaren, dan weet u na 1 behandeling wat het kan betekenen voor u.

Veel voorkomende klachten; nek, schouders, rug, bekken, migraine en alle voorkomende zeurende pijnen.

Cupping

Cupping is een Chinese behandelwijze, dat o.a. wordt gebruikt voor triggerpoints. Mijn ervaring is dat cupping een 100% effect heeft op de doorbloeding van de huid en de spieren. Het komt vaak voor dat vermoeidheid van de armen, schouders en rug wordt veroorzaakt door een slechte doorbloeding. Cupping is dan bij uitstek een geschikte methode om dit te verhelpen.

IMG_65391.jpg

IMG_6544.jpg
Tarief

Tarief

Het tarief is €50,00 inclusief btw per behandeling. Behandelingen worden niet vergoed door zorgverzekeraars.

Betaling

De betaling kan per rekening worden overgemaakt, contant of per pin. Overmaken kan naar bankrekeningnummer NL19 RABO 0156 8335 81, o.v.v. factuurnummer, t.n.v. Spiertherapeut Nicole Raat, Sint Maartensbrug.

Afspraak maken

Op de contactpagina vindt u de contactgegevens.

Wanneer u een afspraak wilt verzetten of annuleren dan dient u dit uiterlijk 24 uur van tevoren telefonisch, via whatsapp of per e-mail door te geven. Bij geen of een te laat bericht wordt de voor u gereserveerde tijd in rekening gebracht.

IMG_6505.jpg
Gallery
Contact

Vraag, informatie of afspraak

Voor het maken van een afspraak heeft Whatsapp de voorkeur. Als u een vraag heeft of vrijblijvend meer informatie wilt ontvangen kunt u contact opnemen. De contactgegevens vindt u aan de rechterkant van de pagina.

Bereikbaarheid

Wanneer Nicole telefonisch niet bereikbaar is, kunt u een whatsapp bericht of e-mail bericht achterlaten. Er wordt dan z.s.m. contact met u opgenomen.

Contact Info